Friday, April 15, 2011

~~A litte Love~~

Posted by Siti Roena at 10:16 AM 0 comments
Salammmmm (dengan nada exsaited ye..hoho,) semua

Teda yang menarik pun just maw share lirik lagu ni. Nice.

Greatness as you
Smallest as me
You show me what is deep as sea

A little love, little kiss
A litlle hug, little gift
All of little something
These are our memories

You make me cry,
Make me smile,
Make me feel that love is true...
You always stand by my side,
I don't want to say goodbye.

You make me cry,
Make me smile,
Make me feel the joy of love.
Oh! Kissing you...
Thank you for all the love you always give to me,
Oh! I love you...

(* Repeat from the beginning * 01 time)

Yes I do, I always do...

Make me cry,
Make me smile
Make me feel that love is true
You always stand by my side
I don't want to say goodbye.

You make me cry,
Make me smile,
Make me feel the joy of love
Oh! Kissing you...
Thank you for all the love you always give to me,
Oh! I love you...

To be with you... Oh! I love you...


Lagunya korang cari sendiri, malas aq nak letak link dekat sini, huh. Tapi kalau nak dengar jugak lagu ni, g minta dengan si Cikbaldumerah, sebab dia yang selalu nyayi lagu ni (sampai aq TERsuka lagu ni) dan lagu ni ade kat blog die.

p/s: Korang nyayi dengan sora yang comei comei taw (sora je, bukan korang lak yang buat  comel-comel) baru feel lagu ni.Ahaks...:), tapi betul kan ama, kan kan kan?








Contest Sweet Face & Style Gituuuu

Posted by Siti Roena at 8:53 AM 0 comments
Salam, thanx to Cik Biey yang tag gue join Contest ni, lama da Cik Biey tag menda ni baru ada peluang nak buat. Buzy la kunun saya ni huhu.. Jadi langkah pertama nak buat, Pilih banner yang buat contest ni. Saya plih yang ni, sebab sweet je pink ( no no saya bukan minat pink, saya minat purple..:) Just click ni kalau nak join ke ape ke..:)

Sebenarnya ikutkan hati nak letak gambar time kecik2 dulu yalah time kecik2 dulu sakan begambar bagai artis, dedah sana dedah sini sendat sana sendat sini, opsssss..hehe (ada hati lak nak wat cam 2, xbaik na..hehe) , tappi bila da baca syarat xleh lak letak gambar time kecik2, mesti letak  gambar semasa. Then dapat lak idea nak letak gambar Passport jadi ala-ala pengawas sekolah gitu, idea tu datang time lalu kedai gambar. Kedai gambarkan banyak letak gambar2 pengawas sekolah , jadi macam teringin nak letak gambar macam tu plak. Tappi malangnya, gambar tu xsesuai lak. Jadi selongkar punya selongkar dapat la gambar sweet dan berstyle gitu (biase2 je gambar ni..huhu)..See





BOoooooooo...hehehe, sopannya gambar alahai ingat hari raya ke?hehehe.. Ya taw la gambar ni tak macam gambar kalian2 yang begaya sakan, yang gambar kalian diambil dari studio (siap lighting sana sini,), siap guna kamera DSLR yang kita semua maklum kualiti gambar 2 memang lawa (ehem, aku guna kamera handphone jew..huhu), yang gamabr kalian siap berposing segala bagai ( aku berdiri tegak sambil pegang jari je..huh) , tappi aq tetap nak letak gambar ni jugak..hehe

Sebabsss (Harus ka letak banyak huruf s. Kan kalau ada huruf s dibelakang maksudnya lebih daripada 1, so disebabkan gue ada 3 reason, napa pilih gambar ni, jadi harus la letak sampai 3 huruf s..hehe).

1. Saya rasa gambar ni SWEET dan STYLE sebab, gambar ni boleh menSWEETkan hati bakal mak mertua kalian-kalian yang tengah masam tanpa perlu berSTYLE lebih-lebih, hehehe (sampai kan  mak mertua ye saya bincangkan, ish matang kan?..hehehe). Kan kebanyakkan yang ikut contest ni belum kawen. So, meh akak nak habaq ni, kalian mesti taw berpakaian seperti ini, confirm bakal mentua korang tgok korang SWEET je, daripada xterima korang terus jadi terima korang dan time tu jugak korang terus dipinang, alahai beruntungnya badan kan kan kan, hehe.. (See dapat da satu petua, menambat hati bakal mertua..hehe..P/s: aq xkawen lagi.hehe)

2. Saya rasa gambar ni SWEET sangat sebab, senyumanku yang dalam keterpaksaan tetap 'SWEET'. Macam mana tu? Kalau kalian nak taw, gambar ni diambil time habis kelas. Time dalam kelas tu, pensyarah saya gtaw  markah midsem kelas saya teruk-teruk, ditambah lagi asement yang kami buat tidak menepati kehendak dan kemahuan beliau tapi beliau amat baik hati bagi peluang dengan kami suh buat semula dan hantar esok waktu pejabat. Jadi otw nak balik tu tengah fikir-fikir la bila nak buat dan macam mana nak buat, sebab esok jadual gue memang sangat padat, memang tengah risau dan runsing-munsing time ni,takut tak sempat nak buat je (ingat keje 2 je nak buat, subjek len ada lagi nak buat dan hantar esok.. huhu.) Tapi bila Kawan cakap,

'Leng satu dua, click'

automatik terus tersenyum terSWEET. hehe. Hm main pointnya, walaupun ada masalah tetap juga senyum bila begambar. So itu kot saya rasa SWEET..hehe

3.Saya rasa gambar ni SWEET dan STYLE, sebab da STYLE saya cam 2 kot, hehe. Ok penerangan xjelas, saya kata cam 2 sebab kebanyakkan gambar saya semua macam ni berdiri tegak (bagai menyayi lagu negaraku, Negaraku tanah tumpahnya......hehe), dan sampaikan adik lelaki saya yang berumur 12 tahun siap kata lagi, 

'Kak Leng ni, balik-balik la pegang jari, macam la jarinya 2 maw lari ba'..hehe..

Jadi kalau saya tengok gambar ni akan mengingatkan saya pada adik saya yang tegur STYLE saya...hehe

Saya tak taw samaada saya dah memenuhi syarat contest ni or x, tapi rasanya da kot. Eh eh belum lagi la, ada satu lagi kena tag kawan-kawan..Ok saya tag mereka (tapi xtaw la sempat ke mereka nak buat..huhu)


Rasa-rasanya dah kot saya follow suma syarat-syaratnya. Tappi xpasti la sempat or x join contest ni sebbaab ari ni  tarikh tutup.Tapi xpe la, join je la..hehe..

Habis da kot.Sekian..:)


  

Monday, April 11, 2011

-Aku nak Kembali Normal-

Posted by Siti Roena at 10:41 AM 0 comments
Salam semua, lama gila xupdate..bz la..huhu


Ok sekarang ni keadaanku sangat-sangat la tidak selesa dannn aku sangat la tidak suka. Sebab:


1. Lingkaran hitam dibawah mata. Dush3x, haiya makin lama makin menjadi-jadi mata pandaku ni..grrr, guna Eye Roll-On kunun la nak kurangkan kesan mata-mata pandaku ni, tapi iya jugak, makin bertambah-tambah adalah (ok, aq yg selalu bejaga malam..eee)


2. Ke'cerahan' muka semakin men'cerah'. Ni lagi satu masalahku ni, adoi yay. 2 hari lalu aku ikut famili day anjuran PERSADA (aq tak berkaitan langsung dengan PERSADA ni, tapi sibok maw join.. eh eh silap kawan-kawan @ The Ladies yang ajak, so kenalah ikut, mana boleh tinggal lo.ok ok cukup penerangan ni. sambung penerangan lain). K kami famili day ni di JITRA, d Tasik Jitra. Panas k, dari jam 10 sampai ke jam 5 petang kot kami disana. Ok selama 7 jam kami berada dibawah sinaran pancaran matahari yang terik, bayangkan betapa lamanya tu, k nampak sangat menipunya, tidak la sampai 7 jam dbawah sinaran matahari (gila maw pitam lama-lama berjemur), tapi mungkin lebih la kot dari 5 jam kami jadi sardin, maw nya tidak banyak game yang kami join (aq join 3 jak game daripada bebanyak-banyak game..hehehe.. yang lebihnya aq jadi penyorak yang begitu supportive kepada myteam. Betul ni, tanpa gue yang semangat menyokong kumpulan gue, xkan menang kumpulan gue k, kan beruntung mereka dapat ahli kumpulan yang semangat macam aq..hehehe..padahal 3 game yang aku ikut 1 game jak yang menang itu pun no 2 dan dua game lagi saja bagi team lain menang malasla asik-asik myteam jak menang hehehe, tapii tak kesah pun yang penting menangkan daripada xmenang apa2.kan2... wah agak panjang lebar ya paasai ni.:P) Dsebabkan sebab-sebab itu, maka my muka jadilah sunburn...grrrr, smpai sekarang tak sembuh-sembuh lagii....ishhhhhhhhhhh..tak kisah lagi tang tu, tapi bila maw pakai krim+ bedak, adoi sgt2 la tidak sekufu antara kulit dgn 2 benda tadi..huh!


3.Yang last ni, paling paling la saya xsyuka (suka) k. Sebaaaabbb, semakin hari semakin sayang (macam iklan yang apa 2 ar.. ap ae?. la xingat la, tapi macam 2 la....eee apa aq tulis ni....grrrr..tension sendiri..dush3x). Ok semakin hari semakin 'kecomelan'ku semakin bertambah. Ya la ya la, nanti ada pulak yang xpuas ati aq tulis ke'comelan' ni.... ke'comelan'= keberisian=kegemukan=kenaikan=dan semua la yang ke ke ke, yang berkaitan dengan berat KG (not kampung k, kilogram, ke nak Tan, oooo ok maw jugak jisim ya? ok apa-apa la, eee tengok ap sudah aq merapu ni, dush dush dush). Semenjak jisim ku bertambah ni (ok pelik lak guna jisim kan, macam jisim air lak...haha), semakin la aq tension. Ya la, bila la maw kembali asal slim slim macam dulu, wah kan bagus 2...Okey sebelum lu malah2 biar gue gtaw u siap-siap ya. Orang jarang jumpa aq akan cakap:


Leng, ok sudah pun ko 2 xda gemuk pun
Leng dak berubah ko ya......
Leng apa rahsia kekal menten(hehe, ni aq buat sendiri, teda pun org ckp..heheh)
Leng Leng... Bla bla bla


Tapi yang selalu sama-sama dan jumpa aq akan kata menda lain lak:


Leng napa ko makin berisi ni...
Pipi ko naik la Leng...
Ya la Leng makin Gemuk la ko..(adoina,belasah laju-laju taw)
Aik dak perasaan oo ko Leng tadi, nampak makin berisi..(eeeeeeeeeeee)


See, mana satu aq nak pecaya ni. Tappi aq akui sendiri aq makin berisi..eeee, suar pun macam muat xmuat jak (grrrr, bila maw slim balik ni). Dannnnnn selera makan semakin bertambah tambah tambah..adoi yay..huhu.. Ada petua ka maw kuruskan badan??? (adoi soalan, p la ba google kan senang!!.. Saja maw menyusahkan kalian supaya baca soalan gue.hehehe)


Ok la takat ni 3 jak la point yang aku tulis yang aq maw kembali normal...Berkaitan la ba kan tajuk dengan entry ku ni (iya kan jak walaupun macam xbekaitan sangat!!!!). K sekian.


Sekarang tengah amik driving, esok claz, doakan cikgu ku sentiasa senyum jak time ajar gue almaklum la pelajar ni sangat-sangat la 'pandai' drive..hehehe..Nite



Monday, February 7, 2011

Cuti cuti

Posted by Siti Roena at 8:31 AM 1 comments
Salam,

HARI FIRST
Cuti tahun baru cina baru-baru ni aku p KL. Seawal jam 10 pagi bertolak dari UUM ke Hentian Duta. Sampai d sana, dijemput oleh Cik Misa yang sangat baik hati. Selepas tu kami ke masjid jamek menggunakan motor, pas dari sana terus ke KL sentral. Tengah-tengah jalan 2, hujan pula turun dengan lebatnya. So, terpaksa la kami redah je hujan itu. Dengan keadaan yang basah, kami pun smpai la di KL sentral. Sampai sana, kami berpisah. Memandangkan Misa ada aktiviti lain, so dia xdpt teman kan aq pergi ke destinasi seterusnya. Jadi, aku pun solo-solo la p destinasi seterusnya iaitu ke tempat Cik Emilia iaitu di Bandar Tasik Selatan, di tempat terminal baru. Terminal baru tu, betul2 cantik, lebih-lebih kurang macam KLIA.
Begini la keadaannya meredah hujan
HARI KEDUA
D hari kedua ni kami pergi ke Times Square, ini la tujuan asalku ke KL. Sampai sana jumpa la semua kawan-kawan. Ala-ala reunion kami jumpa. Aktiviti pertama kami makan-makan, lepas 2 p main bowling. lepas 2 semua balik ke tempat masing-masing. Seronok dapat kumpul ramai-ramai, iya la bukan selalu dapat kumpul macam ni. Memang seronok. Tapi macam agak tidak sesuaiii kami jumpa hanya untuk aktiviti itu saja. Lebih tepat lagi, tidak berapa sesuai untuk org jauh macam aq datang hanya untuk aktiviti tu. Harap sangat next meeting, banyak aktivi lagi. Apa-apa pun aq hepi sgt dapat jumpa kawan-kawan yang dirindui..:)
Teman yang dirindui selalu..:)



HARI KETIGA
D awal pagi pada hari ini, memang aq kehilangan mood yang amat sangat @#$%&%$#. Tapi nasib baik Cik Emilia yang cantik lagi baik hati menghiburkan hati gue.hehe. Rancangan awalnya kami nak ke Genting Highlands. Tapi atas sebab-sebab tertentu, plan nak ke sana dibatalkan. So, kami tukar plan lain lak. Memandangkan  Cik Emy teringin nak mandi sungai, jadinya kami pun Google la d internet sungai-sungai yang menarik untuk dikunjungi di sekitar KL-Selangor. Last-last jumpa lak Sungai Congkak, Hulu Langat Selangor. Jadi atas persetujuan ramai kami pun ke sana la. Dengan plan yang tiba-tiba dibuat directly kami terus pergi. Kemas-kemas barang, iya la kami kan nak mandi sungai. Semua keperluan mandi kami bawa la. Baju, seluar, tuala, alatan mandi semua dibawa sekali. Dalam perjalanan ke Sg Congkak, tiba-tiba lak tukar plan lagi. Kami cadang ke Sungai Gabai. Sebenarnya, Sg Congkak sehala dengan Sg Gabai. Sebelum sampai Sg Congkak, kena lalu Sg Gabai. Di atas nasihat seorang kawan, kami pun memilih untuk pergi ke Sg Gabai. Sebab Sg Gabai ada air terjun, Sg Congkak ad sungai jew.Memandangkan  nak mandi air terjun, so kami decide pilih Sg Gabai. Misi seterusnya kami p cari makanan sebab kalau nak g mandi-manda ni mest package sekali berpicnic-picnic. So, makanan mesti maw ad ma. Dijadikan cerita, Cik Emy ni teringin nak makan durian. Jadi kami pun beli la durian. Kami pun pilih-pilih la durian apa yang nak dimakan. Kami pun pilih la durian tu. Terus pacik 2 tetak durian 2, pacik 2 suruh tekan buah 2 lembbut ka tidak. Pas 2 terus pacik 2 pergi timbang durian 2. Durian tu 3kg. Harga sebiji durian 2 dikira berdasarkan beratnya. Sekilo RM12, na 3kg = RM36. Adoina mahal ok!.huhu. Kami kata xnak beli la pacik. Tapi pacik 2 kata da kopek da durian 2. Jadi nak xnak terpaksa la beli dengan hati yang 'hepi'.
Ini Duriannya
Selain durian, menu kami petang 2 keropok, roti, biskut, dan minuman2. Untuk pengetahuan semua, Jalan nak ke Sg Gabai, sangat sempit ya. Jadi hati-hati memandu semasa nak ke sana ya (pesanan penaja). Sesudah melalui jalan yang sempit-sempit itu, ahernya sampai jugak tempat yang dinanti-nantikan. Apabila sampai disana, sangat banyak orang ya. Al-maklum la, semua org tengah cuti. Jadi memang sgt banyak orang ya (ayat xbetul..hehe). Disana ad banyak Level ya. Level 1 konfem penuh, jadi kamipun naik la ke level seterusnya. Eh, macam xsedap lak bunyinya naik kan, tukar-tukar, kami pun mendaki la ke level seterusnya. Lengguh wei kaki mendaki dakun ni..hoho. Tapi lengguh-lengguh pun, hasilnya berbaloi. Cantik!!!. Satu word yg boleh aq gmbarkan air terjun tu.. Terus excited maw mandi (hilang sekejap masalahku).
Ini la air terjun di Level 3 kalo dak silap. Deras ok!!
Malas sudah pulaknya maw tulis lagi, sampai sini jak la..penat maw tulis.Salam







Thursday, November 11, 2010

Aku Yang Berkuasa!!

Posted by Siti Roena at 1:10 AM 0 comments
Salam semua, ..:)
Hari ini 11.11.2010, genap sebulan da angkasawan kita menjalani alam perkahwinan. Tahniah tahniah..:)..Tapi bukan pasal beliau yang nak aku cerita. Ni pasal da berapa hari da aku duduk d UUM ni, akibat terlebih cuti yang diberi.haiyoo..

Tapi best cuti lama-lama ni, sebabnya ko akan conquer semuanya. Contohnya ampaian sentiasa kosong. Aku ni tinggal di paras 3, jadi kalau nak jemu kain aku akan tengok dari bilik aku, ampain bawah penuh ke tak. Kalau ada ruangan kosong aku baju-baju  nak menyelit, aku p la turun kalau takda terpaksa la jemur kat paras aku ni. Terus ni kamu tanyakan, 'maw jugak jemur d bawah, jemur jakla d atas'. Hm kalau jemur d atas, tahap kekeringan baju or pakaian anda tidak memuaskan seperti mana pakaian anda kekeringan hasil daripada pancaran sinaran matahari(Ayat,xboleh bla) .Kan2, dapat beza x?..Ada hari tu, semangat da aq nak ke bawah nak jemur la pakaian aq yang beberapa ketul (ketul?, cett bajet rajin la ni,sikit je baju ko nak jemur, hari-hari basuh kain la..lalala), last-last bila aq da smpai ke destinasi (wah nyayi ckit lagu Dato Siti Nurhaliza) yang dituju, allih2 da penuh, adoina, exercise turun naik tangga je la yg aq dpat. xpa at least dpt bakar kalori..NGEE.

Jadinya ni bila da cuti, semua amapain da kosong, so suka suki ati ku jak bebila nak g jemur kain sebabnya kekurangan pesaing.hihi.( uit bukan sebab kurg pesaing, p sebab hujan yang selalu mendatang ni, jadi xda la org nak g jemur kain..huhu).

Lagi apa ya? ha macam-macam la,toilet ko sorang jew yang guna, nak berendam lama-lama pun xpa, anda tidak akan rasa bersalahpun, yalah selalunya mest terpaksa berbaris mengikut barisan anda, mesti org d dlm toilet 2 resah gelisah..hihi.. Lagi, xkan ada org maw marah2 kau, jelingan sinis dengan kau,kalau ko terpekik melolong...kan2?..lagi?, nanti-nanti la kalau aku ingat aq gtaw..hehehe

 

Sunday, October 3, 2010

Saya Lahir Bulan Jun

Posted by Siti Roena at 8:27 AM 0 comments
RAHSIA BULAN DAN KELAHIRAN.. JUN
KAJIAN DATO DR.FADZILLAH KAMSAH 

* Berfikiran jauh & berwawasan. (ok sy maw jadi angkasawan? jauh kn pemikiran saya..:P..haha)

* Mudah ditawan kerana sikap baik. ( sy memang baik org nya, smbil mengutuk sapa2 yg sy senyum xbls senyuman ai)

* Berperangai lemah lembut. (Kalau geram ngan kwn, siap cubit2 lagi smpaikan pena ari 2 terpukul kwn, lemah lembut jugak ka?)

* Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood. ( Ini memang setuju, bila sy kt sy benci sgt org 2 pd hari ni x mustahil esok2 sy suka dia sudah, bgantung pd situasi)

* Idea yang terlalu banyak di kepala. (adoi byk la, law xsiap asgment cm na buat? copy org len punya? buat bodoh je? cr best reason bg ngan lec?etc....byk la, smpi sy pening sendiri maw pilih mn 1)

* Bersikap sensitif. (Suma org cm ni sy rasa)

* Mempunyai pemikiran yang aktif ( Tapi bila terlalu byk fikir, sy sndiri susah maw buat keputusan.ok ka begitu?)

* Sukar melakukan sesuatu dengan segera. ( Ok! asgment hntr esok mlm ni rushing nk buat, smpi xtdor2 semalam pas 2 mulala tumbuh pemanis jerawat dimuka.grr)

* Bersikap suka menangguh-nangguh. (Konon nant  la ad mood br maw buat..ee ap punya perangai ooo)

* Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik. (Ni kesinambungan byk sgt 'idea dikepala' op kos maw pilih yg terbaik dlm pilihan tersebut..P de best ka pilihan yg aq pilih???)

* Cepat marah & cepat sejuk. (Sesejuk ice lemon tea..Eh, ap kaitan???)

* Suka bercakap & berdebat. (sok sek sok sek)

* Suka buat lawak & bergurau. (Like ketawa ok!)

* Otaknya cerdas berangan-angan. ( Iya iya kuat berangan, pas 2 1 keja pun xsiap!.. bgus sgt la 2)

* Mudah berkawan & pandai berkawan. (Uit, Kawan penting ma)

* orang yang sangat tertib. (Tertib ka?? sy suka bc dr akhir pas 2 ke mula. Mcm novel, sy suka baca sinopsis then tros endingnya. law best br bc dr mula. Ada ka itu tertib???)

* Pandai mempamerkan sikap. (Sorry sapa yg pena terasa ngan aq. Memang xpndai nk control muka law marah!!.huhu)

* Mudah kecil hati. (Standard!!)

* Mudah kena selsema. (Ni sapa2 pun boleh kena, xkuat antibodi sakit la ba kan. Am I right?)

* Suka berkemas. (Uit nama pun pompuan kan?)

* Cepat rasa bosan. (Jadinya sy suka buat sesuatu yg lain drpd yg lain nk kt aq pelik la, Supaya sy tdak bosan la. Contoh, sy selalu ubah cr lipatan baju sy dan berlainan dr yg biasa & susun atur brg2 dlm almari sy..:D)

* Sikap terlalu memilih & cerewet. (Cerewet ka law tyme sy buat baju, sy gtaw tukang jahit 2, 'kak tgn pnjg skit ea',' kak sy maw letak tgn baju ni 2 lapis (wlpn kain baju 2 tebal je)', kak sy nk belah tepi ea, kak sy nk baju ni ngam2 d bdn ya xmaw sempit sgt n xmaw longgar sgt'??? uit, i2 baju sy ok, t law tak ikut ap yg sy maw, nanti sy xselesa nak guna, bila dak selesa diguna, sapa yg maw guna???.. so sy ambil mudah, law p kedai buat baju sy suruh je tukang kedai 2 ikut contoh ukuran bju yang saya maw.I2 pun dinamakan cerewat ka???)


* Kurang mempamerkan perasaan. ( Sorry xpndai nk show ok. xpndai pun maw pujuk org lain ka ap ka... P pandai kena pujuk., eh ap ni?? haha)

* Lambat untuk sembuh apabila terluka hati.( Kalau da tawar hati. Agak lmbt ckit nk ok blik. P rasanya suma org gini ba kan?)

* Suka pada barang yang berjenama. ( Bergantung!!.mcm kaya sgt)

* Mudah menjadi eksekutif. (Mcm mn 2??)

* Kedegilan yang tidak terkawal.(Bukan degil hanya buat ap yg sy rs selesa!! i2 jew)


* Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. Siapa yang menegur dianggap kawan. ( P tegur 2 agak2 la, sy mkn dlm nanti..hoho)

So pas ni cm na? Still maw kawan sama saya??

*Sebenarnya bukan entry ini ba ni yg saya maw post p ter'entry' la pulak sudah, ad entry lain yg sy sudah buat p xsiap lg. Ba nant siap sy kasi kamu tgok ya..(perasan ad org bc la ni..:P)*

Thursday, September 30, 2010

Second Out with Borneon:))

Posted by Siti Roena at 12:36 PM 0 comments
Salam,
Okai ni plak kali kedua kami kuar bersama. Trip kali ni best sebab lagi byk yg join.


tgah bincang maw mkn menu ap
Kami keluar ni dak silap ari 30.08 sehari sebelum Paiqah balik, kami makan2 d Jitra. Tmpt mkn kami dak ingat ba nm nya, p konsepnya still sama dgn Kuala perlis=Joned Cafe. Kalo D JOned Cafe ari 2 yg bestnya dpt teh sirap lemon ais, d Jitra ni dpt lak ayam tepung goreng.
pelik ni macam kuih konto'-konto' org sabah bilang perisa ayam..hihi..Sgt sedap.. nyum nyum..
Sebelum dapat ayam tepung goreng 2 jenuh la jugak memilih menu apa yang maw dimakan ni.(sila lihat pic di atas)

Sebelum makanan smpi sempat la kami click click dulu. so layan la dulu ya beberapa pic yg aq letak (sumber Afy)
Pic d snap dlm keadaan tidak sedia ok


                              
Say Cheese







    Tara, ni la kami semua. Total 10 org plus c Biok (artis ni, ssh maw dpt pic nya..:P)
    Dari kiri: Faris, Paiqah, Ima, Ros, Me,Kazen Afy(lupa nm nya), Afy, Biey dan Mazlinah


Kami ni ala-ala reunion gak l..^_^

*Sebut sal reunion, ad 2 reunion sy ikut. nanti sy cheritacherita ya*
 

C.h.E.r.I.T.a.K.u Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by New Baby Shop