Thursday, September 30, 2010

Second Out with Borneon:))

Posted by Siti Roena at 12:36 PM 0 comments
Salam,
Okai ni plak kali kedua kami kuar bersama. Trip kali ni best sebab lagi byk yg join.


tgah bincang maw mkn menu ap
Kami keluar ni dak silap ari 30.08 sehari sebelum Paiqah balik, kami makan2 d Jitra. Tmpt mkn kami dak ingat ba nm nya, p konsepnya still sama dgn Kuala perlis=Joned Cafe. Kalo D JOned Cafe ari 2 yg bestnya dpt teh sirap lemon ais, d Jitra ni dpt lak ayam tepung goreng.
pelik ni macam kuih konto'-konto' org sabah bilang perisa ayam..hihi..Sgt sedap.. nyum nyum..
Sebelum dapat ayam tepung goreng 2 jenuh la jugak memilih menu apa yang maw dimakan ni.(sila lihat pic di atas)

Sebelum makanan smpi sempat la kami click click dulu. so layan la dulu ya beberapa pic yg aq letak (sumber Afy)
Pic d snap dlm keadaan tidak sedia ok


                              
Say Cheese







    Tara, ni la kami semua. Total 10 org plus c Biok (artis ni, ssh maw dpt pic nya..:P)
    Dari kiri: Faris, Paiqah, Ima, Ros, Me,Kazen Afy(lupa nm nya), Afy, Biey dan Mazlinah


Kami ni ala-ala reunion gak l..^_^

*Sebut sal reunion, ad 2 reunion sy ikut. nanti sy cheritacherita ya*

With Borneon..:))

Posted by Siti Roena at 4:51 AM 0 comments
Salam semuanya..;)))
Sekarang mood nak update blog memang la tersgt tggi ya setinggi diriku? ki3x..:P
Setinggi mn pun xkisah la, yg pntg memang tgah ad mood ni maw update..~ngee~

*wlpn sdh lm berlalu, ttp maw story2 gak d blog ni..:D*


Jadi entry kali ni maw story tyme sy jalan2 sm geng kuat borneon ku..:D

Mcm mana maw mula ya?..ok dpt sdh idea.:D.. setakat ni yg aq ingat la, law lupa kasi ingat ya..:)) sy oting sm bdk2 merangkap sahabat baik sy jugak ni 2x jew.. almaklum la msg2 ad komitmen lain (kalah2 ni YB..:P) lgpun DPP lain2 ba (kecuali sy sma B), jd law maw keluar selalu bersama2 agak susah ckit la, p blik konfem sm2..:DD

oh ya aq kuar sm drg ni tyme bulan posa.ya la ba, kami keluar sm2 pun sbb maw buka posa together mether..:D

The anggota yg keluar tyme ni hnya 4 org sak, muat2 satu keta ba..:D..The anggota is mcm biasa Afy wajib la sbb dia ba yg drive, na law afy dak da dak bjln itu kereta, na bjalan kaki la kami dr sintok p a.setar...:D, pas 2 bsama Cik Ros n cik Peqaq..:. Tempat kami berbuka hari 2 di Joned Cafe..ya 2x sdh mkn c ni.. Serius sedap mknn c ni.. Yang paling best 2 owner cafe ni, siap bg air sirap tambahan lagi yang menjadikan air ku bertukar dr Teh lemon ais kepada teh sirap lemon ais,bantai sak ni minum.. p sedap ni rasanya, dak percaya cuba la sendiri.. Ad berani???
Pic di ambil dr FB afy




Terus pelik mn pulaknya c Paiqahnya??
Sila pandang bawah nya..:P
Ini la Cik Paiqah...:P
*suka pic ni




Ni 1st outing yg kedua akan menyusul ya, nanti jap lg aq story2 sal 2 plak...:D



Up Date ! Up Date !

Posted by Siti Roena at 2:02 AM 0 comments
Okai skrg sy maw update sy punya blog  ^_^
 

C.h.E.r.I.T.a.K.u Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by New Baby Shop