Thursday, November 11, 2010

Aku Yang Berkuasa!!

Posted by Siti Roena at 1:10 AM 0 comments
Salam semua, ..:)
Hari ini 11.11.2010, genap sebulan da angkasawan kita menjalani alam perkahwinan. Tahniah tahniah..:)..Tapi bukan pasal beliau yang nak aku cerita. Ni pasal da berapa hari da aku duduk d UUM ni, akibat terlebih cuti yang diberi.haiyoo..

Tapi best cuti lama-lama ni, sebabnya ko akan conquer semuanya. Contohnya ampaian sentiasa kosong. Aku ni tinggal di paras 3, jadi kalau nak jemu kain aku akan tengok dari bilik aku, ampain bawah penuh ke tak. Kalau ada ruangan kosong aku baju-baju  nak menyelit, aku p la turun kalau takda terpaksa la jemur kat paras aku ni. Terus ni kamu tanyakan, 'maw jugak jemur d bawah, jemur jakla d atas'. Hm kalau jemur d atas, tahap kekeringan baju or pakaian anda tidak memuaskan seperti mana pakaian anda kekeringan hasil daripada pancaran sinaran matahari(Ayat,xboleh bla) .Kan2, dapat beza x?..Ada hari tu, semangat da aq nak ke bawah nak jemur la pakaian aq yang beberapa ketul (ketul?, cett bajet rajin la ni,sikit je baju ko nak jemur, hari-hari basuh kain la..lalala), last-last bila aq da smpai ke destinasi (wah nyayi ckit lagu Dato Siti Nurhaliza) yang dituju, allih2 da penuh, adoina, exercise turun naik tangga je la yg aq dpat. xpa at least dpt bakar kalori..NGEE.

Jadinya ni bila da cuti, semua amapain da kosong, so suka suki ati ku jak bebila nak g jemur kain sebabnya kekurangan pesaing.hihi.( uit bukan sebab kurg pesaing, p sebab hujan yang selalu mendatang ni, jadi xda la org nak g jemur kain..huhu).

Lagi apa ya? ha macam-macam la,toilet ko sorang jew yang guna, nak berendam lama-lama pun xpa, anda tidak akan rasa bersalahpun, yalah selalunya mest terpaksa berbaris mengikut barisan anda, mesti org d dlm toilet 2 resah gelisah..hihi.. Lagi, xkan ada org maw marah2 kau, jelingan sinis dengan kau,kalau ko terpekik melolong...kan2?..lagi?, nanti-nanti la kalau aku ingat aq gtaw..hehehe

 

 

C.h.E.r.I.T.a.K.u Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by New Baby Shop