Friday, April 15, 2011

~~A litte Love~~

Posted by Siti Roena at 10:16 AM
Salammmmm (dengan nada exsaited ye..hoho,) semua

Teda yang menarik pun just maw share lirik lagu ni. Nice.

Greatness as you
Smallest as me
You show me what is deep as sea

A little love, little kiss
A litlle hug, little gift
All of little something
These are our memories

You make me cry,
Make me smile,
Make me feel that love is true...
You always stand by my side,
I don't want to say goodbye.

You make me cry,
Make me smile,
Make me feel the joy of love.
Oh! Kissing you...
Thank you for all the love you always give to me,
Oh! I love you...

(* Repeat from the beginning * 01 time)

Yes I do, I always do...

Make me cry,
Make me smile
Make me feel that love is true
You always stand by my side
I don't want to say goodbye.

You make me cry,
Make me smile,
Make me feel the joy of love
Oh! Kissing you...
Thank you for all the love you always give to me,
Oh! I love you...

To be with you... Oh! I love you...


Lagunya korang cari sendiri, malas aq nak letak link dekat sini, huh. Tapi kalau nak dengar jugak lagu ni, g minta dengan si Cikbaldumerah, sebab dia yang selalu nyayi lagu ni (sampai aq TERsuka lagu ni) dan lagu ni ade kat blog die.

p/s: Korang nyayi dengan sora yang comei comei taw (sora je, bukan korang lak yang buat  comel-comel) baru feel lagu ni.Ahaks...:), tapi betul kan ama, kan kan kan?








0 comments:

Post a Comment

 

C.h.E.r.I.T.a.K.u Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by New Baby Shop